پیش از آشنایی با دستور پخت کتلت هویج کتوژنیک لازم است بدانید که کتلت یا شامی یکی از وعدههای غذایی لذیذ است که پایه آن تخم مرغ و گوشت چرخ کرده است. ریشه این غذا از فرانسه گرفته شده و به عنوان یک غذای اصلی در نظر گرفته میشود. در ایران در مناطق مختلف کتلتهای محلی زیادی طبخ میشود که هر کدام از آنها طعمهای متفاوتی دارند. معروفترین کتلت یا شامی همان مخلوط سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با پیاز آب گرفته شده است که بعضی افراد آن را با برنج و بعضی با نان سرو میکنند.
کتلت جزو غذاهای ساده محسوب میشود در صورتی که زحمت فراوانی دارد و طبخ آن مهارت خاصی میخواهد. در این مقاله ویستامگ قصد داریم تا طرز تهیه کتلت هویج کتوژنیک را با شما به اشتراک بگذاریم امیدواریم از خواندن این مقاله لذت ببرید.
مواد مورد نیاز کتلت هویج کتوژنیک
هویج متوسط 1 عدد
گوشت چرخ کرده 80 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
ادویهها: نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کره به میزان لازم
طرز تهیه کتلت هویج کتوژنیک
تهیه کتلت هویج کتوژنیک بسیار آسان است همچنین زمان کمی برای طبخ آن نیاز است. ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده میکنیم و هویج را نیز با رنده درشت رنده میکنیم و آب هویج رنده شده و پیاز رنده شده را کاملا میگیریم. آب اضافی باعث شل شدن کتلت میشود به همین دلیل باید آب آن کاملا گرفته شود. گوشت چرخ کرده را نیز اضافه میکنیم و ادویهها را به مواد اضافه میکنیم و کاملا ورز میدهیم تا مواد با هم خوب مخلوط شوند و ادویهها به خورد مواد بروند. در نهایت تخم مرغ را اضافه میکنیم و با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
تخم مرغ در کتلت هویج کتوژنیک باعث منسجم شدن و چسبندگی مواد میشود. تابه را روی حرارت گذاشته و کمی که گرم شد کره را اضافه میکنیم و بعد از آب شدن کره مقداری از مواد را برمیداریم و به شکل دلخواه در تابه میریزیم در صورت تمایل میتوانیم از قالبهای مخصوص برای شکل دادن به کتلت استفاده کنیم فقط باید به این نکته توجه داشته باشیم که لبههای قالب را چرب کنیم تا مواد به آن نچسبد. بعد از اینکه یک طرف کتلت کاملا سرخ شد طرف دیگر را سرخ میکنیم. زمان لازم برای طبخ این غذا 20 دقیقه است.
vistamag کتلت ,هویج ,مواد ,میکنیم ,کتوژنیک ,رنده ,کتلت هویج ,هویج کتوژنیک ,اضافه میکنیم ,تهیه کتلت ,میزان لازم منبع
درباره این سایت